Glazbeni maraton se nastavlja, a slijede i tri dočeka Nove godine!

 Glazbeni maraton se nastavlja, a slijede i tri dočeka Nove godine!

Posljednji tjedan Adventa donosi niz zanimljivih programa, a prije same završnice poslijepodnevne i večernje sate obogatit će mnogobrojni raznovrsni programi. Već danas, 28. prosinca, najmlađe u Parku grada Graza u 17 sati očekuje predstava „Lovci na snove” u izvedbi umjetničke organizacije LOFT, dok će SvilArt u istom terminu na Portarati izvesti svoj performans pod nazivom „Air & Flame”. Glazbeni maraton u završnom tjednu nastavljamo s rock legendama Goranom Baretom & Majkama na Portarati u 20:30 sati.

Park grada Graza u petak nam donosi interaktivnu svjetlosnu animaciju s Loop Cirkusom u 17 sati, a pop bend Svemirko svojim pokretima, melodijom i ritmovima rasplesat će cijelu Portaratu u 20:30 sati. U subotu će Park grada Graza oživjeti već od 10 sati s predstavom Teatra Naranče „Pčelica Maja”, a od 10:30 DJ Nice pobrinut će se za veselu atmosferu na Giardinima. U 17 sati za najmlađe u Parku grada Graza pripremljena je još jedna predstava, „Čarobna noć prosinca“, koju izvodi IRTA. Detour nam na Portaratu donosi svoj kvalitetni, suvremeni i elektro-akustični pop zvuk u 20:30 sati.

U susret Novoj godini započinjemo s proslavom na tržnici u 10:30 sati nastupom popularne istarske pjevačice etno-pop i zabavne glazbe Vesne Nežić-Ružić & Magnolije sa svojim već dobro poznatim repertoarom. Događaj će dodatno zaokružiti tradicionalna priprema fritaje od 2024 jaja u velikoj padeli. Od 11 sati zabava kreće i na Portarati gdje će nam splitski pop-rock glazbenik Luka Nižetić osigurati nezaboravan Doček u podne. Puležani i Puležanke mogu računati na još dva spektakularna dočeka Nove godine u večernjim satima s Vojkom V i Indirom Forzom. Zabava na Portarati zajamčena je uz splitsku hip-hop senzaciju prepoznatljivu po beskompromisnim stihovima čije rime u slikovnicama obožavaju i djeca. Uz Vojka V od 21 sat nastupit će i pulski DJ-evi s dugogodišnjim iskustvom – DJ Teddy Lee i DJ Jan Plexy. Na Forumu za glazbeno plesni spektakl pobrinut će se glazbena sila Indira Forza koja će osim izvedbi svojih autorskih pjesama publiku zabavljati uz obrade grupa poput Bijelog Dugmeta, Crvene Jabuke i stranih izvođača. Uz Indiru pripremite se i na plesnjake iz osamdesetih s DJ Swordom te na prepoznatljivi i nezamjenjivi live performans Funbox Banda.