„Advent u Puli – L’Avvento a Pola” otvara se u nedjelju!

 „Advent u Puli – L’Avvento a Pola” otvara se u nedjelju!

Ovogodišnje izdanje manifestacije „Advent u Puli – L’Avvento a Pola” na pet lokacija organizacijski i logistički je spremno za građane Pule i njezine posjetitelje. Nedvojbeno je da zabava čeka na svakom koraku s nadolazećih 30 koncerata i 30 dječjih programa.

Obilježavanje Adventa započinje 3. prosinca u 10:00 sati kada će se u Ciscuttijevoj ulici upaliti prva adventska svijeća uz KUD Lino Mariani. Na Giardinima su postavljene kućice koje s radom započinju u 17:00 sati, dok će Park grada Graza odisati radošću i dječjim smijehom od 18:00 sati zajedno s Klaunom Marekom. Osim predstava i radionica djecu očekuje nova i raskošna kućica Djeda i Bake Mraz gdje će ih dočekati Baka Mraz skupa s vilenjacima. Također, na istoj lokaciji u sklopu lunaparka postavljeno je pet naprava čija jedna vožnja iznosi 3,00€, a za organizirane vrtićke i školske skupine u jutarnjim terminima jedinična cijena vožnje iznosi 1,50 €. Na Portarati od 20:30 sati u najblještaviji mjesec u godini uvest će nas Gustafi sa svojim osebujnim i upečatljivim zvukom.

Obilje veselja sprema se 6. prosinca u 18:00 sati kada sv. Nikola uplovljava na novu lokaciju – Riječki gat. Prilikom tradicionalnog dočeka najmlađe očekuje i predstava koju izvodi Zemlja Zabave. Obzirom na obnovljenu suradnju s Pulaprometom sljedeći tjedan prometovat će Veseli prosinački autobus kada će tijekom tjedna predstave biti organizirane za vrtiće i škole. U subotu, 9. prosinca, Veseli prosinački autobus bit će dostupan građanima u 9:00 i 10:30 sati s polazišnom točkom kod Amfiteatra.