Gimnazijska Mikrofonijada

PULSKI GIMNAZIJALCI POZIVAJU SVE GRAĐANE NA DONATORSKI KONCERT

Mikrofonijada u La Resistanceu – dođite i prilogom podržite osnivanje školskog glazbenog studija

 

U cilju opremanja školskog glazbenog studija u kojem bi se današnje i sve buduće generacije pulskih gimnazijalaca kreativno mogle izražavati te razvijati svoje muzičke i druge talente, učenici Gimnazije Pula pozivaju vas na  gimnazijsku MIKROFONIJADU i donatorski koncert koji će se održati u četvrtak 14. prosinca s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Caffe bara La Resistance (Ozad Arene).

Na Mikrofonijadi će nastupiti gimnazijski bendovi Abacus, Akrobate, Audioclot i FM-13, uz nastupe učeničkog zbora, vokalnih dueta te jednog stand-up komičara. U manjem prostoru La Resistance bit će izložene fotografije Gimnazijskog foto kluba na temu glazbenog studija i gimnazijskih Mikrofonijada.

Ulaz je slobodan, a osim dobrovoljnih priloga na samom koncertu, donacije će se primati i u obliku glazbene opreme ili financijskih sredstava koja će se moći uplatiti na žiroračun Gimnazije Pula:

GIMNAZIJA PULA

IBAN: HR2724070001118014680

Studio će omogućiti učenicima da sviraju u svojim bendovima, snimaju glazbu i glazbene spotove, ali i stvaraju podcaste, surađuju s lokalnom kulturnom scenom, organiziraju radionice i predavanja…

Prostor budućeg glazbenog studija nalazi se u podrumu Gimnazije, koji se cjelokupno renovira i predstavljat će eko i art zonu škole u kojoj će se odvijati brojne izvannastavne aktivnosti.

Gimnazijalci vas pozivaju da vašim prisustvom na Mikrofonijadi  u La Resistanceu i eventualnom novčanom donacijom podržite projekt stvaranja glazbenog studija.

Iskreno se nadamo da će mnogi ljudi dobre volje prepoznati kvalitetu i potencijal ovog projekta te ga podržati svojim dobrovoljnim prilozima ili donacijama.

Podržite nas na Mikrofonijadi u četvrtak 14. prosinca u 19 sati  te pomognite u stvaranju glazbenog studija. Dođite u La Resistance i uživajmo svi zajedno u glazbi i plesu!

VIDEO NAJAVA DOGAĐAJA (link): https://youtu.be/W2-7RVQC7wo?si=kWdIa-5Kkv7_2Gy5

  • Datum : 14/12/2023
  • Vrijeme : 19:00 - 20:30 (Europe/Zagreb)
  • Lokacija : Velika dvorana Caffe bara La Resistance
Skip to content