Doček Nove godine: DJ Teddy-Lee / Vojko V / DJ Jan Plexy

Vojko V
23:00 – 01:00

Objavio je 2018. godine prvijenac “Vojko”, postao otac, osvojio tri  Porina 2019. godine, za album godine, spot godine i klupski album godine, održao veliki broj koncerata diljem regije, objavio dvije slikovnice za djecu – i umoran je. „Satra san se, ne mogu više”, kaže Vojko na kraju spota za posljednji singl “Umoran”

Teško je izdvojiti uspješniji i veći single pa ih je jednostavnije nabrojati redom kako su i izlazili.

U siječnju 2018. objavljuje “Zovi čovika”, zatim se ruši internet suradnjom s Huljićem i izbacivanjem “Pasta Italiana”, a pred nastup u rasprodanom Domu sportova objavljuje spot za “Kako to” koji ga je lansirao u trenutno najvećeg i najvrućeg izvođača regije čemu u prilog idu rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Rijeci i Splitu.

Vojko nastavlja jako i u 2019. te gotovo da nema grada ili festivala u regiji na kojem nije nastupao, a nevjerojatnu, rekordnu koncertnu 2019. sezonu završava objavom singla “Moja lipa.

2020. je možda i bio “Umoran” ali 2021. je spreman za povratak na binu i nove koncertne izazove što je i najavio novim hit singlom “Mamići” u suradnji s mladim reperom Grše, a unatoč pandemiji 2021. je nastupao u svim većim gradovima regije.

 

DJ Teddy-Lee
21:00 – 23:00

Aktivan na sceni duži niz godina, a kao selektor i DJ od 2004. godine.
Sam za sebe prije će reći da je kolekcionar no DJ.
Njegove šarene selekcije i dj setovi obuhvaćaju širi raspon glazbenih stilova koji naravno ovise o mjestu, publici i atmosferi..

 

 

DJ Jan Plexy
01:00 – 04:00

Jan je ljubitelj glazbe od najranije životne dobi i čovjek koji glazbu sluša s opažanjem. Pokreće ga konstantna želja za otkrivanjem novih zvukova bilo da se radi o plesnoj ili glazbi koja se sluša ležeći. Prikupljene audio zapise već 20 godina u ulozi dj-a uživa nesebično dijeliti s publikom raznih profila, pružajući glazbeno iskustvo prilagođeno vremenskim i prostornim okvirima svojih nastupa.

  • Datum : 31/12/2023
  • Vrijeme : 20:30 - 04:00 (Europe/Zagreb)
  • Lokacija : Portarata
Skip to content