Božić na Portarati – Klapa Rišpet (Humanitarni koncert)

Božić u INK odnosno Božić na Portarati, naziv je Božićnog humanitarnog gala koncerta koji se od 2013. godine održava u povodu Božićnih blagdana pod pokroviteljstvom kompanije ARENA HOSPITALITY GROUP i Grada Pule.

U sklopu ovog projekta, ove godine, u subotu 23. prosinca u 20:30 sati, na Trgu Portarata u Puli će klapa RIŠPET, a gošća koncerta bit će Antonela Doko.  

S obzirom da je ove godine ovaj Božićno-humanitarni koncert besplatan i poklon svim građanima u povodu 10. obljetnice ovog projekta, građani će imati priliku izvršiti donacije u posebnim kutijama.

Inače, ova glazbeno-humanitarna priča „Božić u INK“ krenula je 2013. godine te je postala jedan od glavnih programa Adventa i Božićnih događanja u Puli. U sklopu tog projekta održano je do sada devet koncerata (jedino 2020. godine koncert nije održan zbog nepovoljne epidemiološke situacije) i prikupljeno je oko 45 tisuća eura. Do sada su nastupali Tomislav Bralić i klapa Intrade uz klapu Pinguentum, Tedi Spalato i klapa Motovun, Nina Badrić i sestre Husar, potom

Vanna i Lea Dekleva, klapa Rišpet i Mia Negovetić, Goran Karan i Nina Kraljić, Mia Dimšić i Marko Tolja, „Četiri tenora“ i Jacques Houdek.

  • Datum : 23/12/2023
  • Vrijeme : 20:30 - 23:00 (Europe/Zagreb)
  • Lokacija : Portarata
Skip to content