carobni park slide

Kao što je i najavljeno, programi u Čarobnom parku nastavit će se i ovoga tjedna. Uz još otvoreno klizalište, koje će raditi do 9. siječnja, najmlađi će moći uživati u dodatnih četiri programa.

U četvrtak, 6. siječnja s početkom u 17:00 sati posjetitelje očekuje komični show klauna Martiniussa koji će svih nasmijati, a posebno djecu koju će i uključiti u svoje šaljive točke s balonima, žongliranjem, trikovima, monocikliranjem, glazbom, plesom i puno smijeha. Cirkuska zabava se nastavlja i u petak u isto vrijeme sa predstavom El Circ u izvedbi Loop Circusa. Zaključna subota ponudit će dva programa; ujutro u 11:00 Teatar Naranča izvesti će zanimljivu i duhovitu predstavu Vitez željeznog srca, a popodne u 17:00, Istarska razvojna turistička agencija predstavu Istarsko blago Bake Mraz.

Klizalište na Forumu će raditi do 9. siječnja, a povodom zatvaranja sezone, klizanje će biti besplatno.

U tijeku je i glasanje za najljepši Advent u Hrvatskoj, a Pula konkurira uz još 32 grada i 4 općine. Glasati se može do 12. siječnja, „lajkanjem“ objave na poveznici: https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/281153547381131

 


Organizatori:
Glavni sponzor:
Uz potporu:
Sponzori: