advent nov 2021

Poziv na dostavu ponuda za prigodne PREDSTAVE ZA DJECU i PROMENADNE KONCERTE u sklopu manifestacije Advent u Puli – L'Avvento a Pola, koja će se održati od 27. studenog do 31. prosinca 2021. godine

Javna ustanova Pula Film Festival u svojstvu organizatora manifestacije Advent u Puli – L'Avvento a Pola, a pod pokroviteljstvom Grada Pule, poziva sve zainteresirane na dostavu ponuda za prigodne predstave za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u sklopu programa „Čarobna šuma“ u Parku Grada Graza i koncerte promenadnog karaktera.

PREDSTAVE ZA DJECU

Poziv za ponudu prijedloga otvoren je do 18. studenoga 2021. godine u ponoć. Ime udruge /obrta / fizičke osobe, naziv i opis predstave, fotografije, video materijal izvedbe (ako je dostupan), iznos naknade  te kontakt osobe dostavlja se u digitalnom obliku putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s predmetom – ČAROBNA ŠUMA.

Nakon svih zaprimljenih prijava izvršit će se odabir uzimajući u obzir kvalitetu programa i cijenu izvedbe te o istome obavijestiti sve izvođače. Po odabiru a u suradnji s izvođačima izradit će se konačni raspored nastupa.

PROMENADNI KONCERTI

Poziv za ponudu prijedloga otvoren je do 18. studenog 2021. godine u ponoć. Ime i biografija izvođača, kontakt osobe za detaljne dogovore i demo snimka (zvučna ili video snimka) te iznos naknade dostavljaju se u digitalnom obliku putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s predmetom – PROMENADNI KONCERTI.

Nakon svih zaprimljenih prijava izvršit će se odabir uzimajući u obzir kvalitetu izvedbe i cijenu nastupa te o istome obavijestiti sve izvođače. Po odabiru a u suradnji s izvođačima izradit će se konačni raspored nastupa.


Organizatori:
Glavni sponzor:
Uz potporu:
Sponzori: