Poštovani posjetitelji manifestacije,

ljubazno Vas molimo da odvojite vremena za sljedeće upute kako bi Vam posjet manifestaciji protekao na što sigurniji način. Iako u nešto drugačijem obimu, sukladno preporukama i odlukama nadležnih tijela, publici će se predstaviti brojni programi na kojima je nužno pridržavati se preporučenih mjera. Mjere se odnose na programe koji se održavaju u organizaciji i suorganizaciji Javne ustanove Pula Film Festival  te će biti istaknute na svakoj lokaciji. Primjenjuju se  preporuke koje se odnose na minimalni razmak, dezinfekciju ruku i nošenje zaštitne maske.

Program „Doček Sv. Nikole“, planiran 5. prosinca u 11:00 sati na Bunarini, zbog očekivanog velikog broja posjetitelja, održati će se uz obvezni pokaz EU digitalne COVID potvrde za sve posjetitelje iznad 12 godina.
Na klizalištu se primjenjuju mjere ograničavanja maksimalnog broja klizača i klizačica te za klizanje nije potrebna potvrda.

Molimo da na svakoj lokaciji provjerite preporučene mjere te da ih se pridržavate kako bi posjetitelji nesmetano mogli posjetiti manifestaciju.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

 


Organizatori:
Glavni sponzor:
Uz potporu:
Sponzori: