Nina Badrić + Le Monde + DJ Jan Plexy

Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje preko 30 godina. Od početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe s kojom gradi svoj glazbeni put. Na koncertu za Novu godinu publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izričajem koji snažnom interpretacijom garantira nezaboravnu večer i to kroz njene najveće hitove: “Čarobno jutro”, “Dodiri od stakla”, “Dat će nam Bog”, “Dani i godine”, “Za dobre i loše dane”, “Čežnja”, “Rekao si”, “Ratujem s tugom” i brojne druge. Dosad je objavila osam solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete sa eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta.
Posljednjim albumom “Sentimenti” kojim je obradila najljepše pjesme Splitskog festivala nastavlja plodnu diskografsku karijeru i dalje.

Predstavlja bend osnovan u jesen 1995. godine. Sadašnji dugogodišnji članovi jesu: Renato (bandleader, saxofoni, flauta, percusie i ac. Gitara, vocalista), Ive (bas gitara i vocalist), Ratko (keyboards, vocal) Igy (gitare i vocal) Goran-Gogy (bubnjevi). Sa bendom  su tijekom godina svirali i povremeno sviraju neki od najboljih glazbenika u regiji kao što je Alen Spada, pokojni Dalibor Matošević Pipo, pokojni Alex Černjul, Mauro Giorgi, Tonči Horvat Hus, Marko Matošević, Marko Lazarić, Miljenko Piuko itd.. Band je  dugi niz godina svirao i nastupao u prestižnim klubovima u Finskoj, Švedskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji i naravno u Hrvatskoj na nekima od većih evenata i manifestacija! Le monde band njeguje dinamičnu domaću i internacionalnu pop i rock glazbu i temperamentni glazbeni nastup te garantira dobar štimung!

Jan je ljubitelj glazbe od najranije životne dobi i čovjek koji ju sluša s opažanjem. Pokreće ga konstantna želja za otkrivanjem novih zvukova bilo da se radi o plesnoj glazbi ili onoj koja se sluša ležeći. Prikupljene audio zapise već 20 godina u ulozi dj-a uživa nesebično dijeliti s publikom raznih profila, pružajući glazbeno iskustvo prilagođeno vremenskim i prostornim okvirima svojih nastupa.

  • Datum: 31/12/2022
  • Vrijeme: 21:00 - 04:00 (Europe/Zagreb)
  • Lokacija: Portarata

Povezani događaji

Plesni program
Dječji program
Park grada Graza

Udruga Puppeta

Božićne lutkarije, lutkarska radionica Radionica je namijenjena djeci

Dječji program
Dječja knjižnica - Smareglina 2

Izgradi priču

Radionica izrade blagdanskih ukrasa s 3D olovkama za

Dječji program
Dječja knjižnica - Smareglina 2

Izgradi priču

Radionica izrade blagdanskih ukrasa s 3D olovkama za

Dječji program
Dječja knjižnica - Smareglina 2

Pismo Djedu Mrazu

Izrada pisama i blagdanskih čestitki

Skip to content