svjetleci hodaci 1200x600

Još jedan bogat programski tjedan je pred posjetiteljima najveselijeg pulskog prosinačkog programa. Od četvrtka do nedjelje, Čarobna šuma će biti ispunjena zabavom i veseljem i to u jutarnjim i popodnevnim satima. Iz zanimljive ponude, najmlađe će očekivati plesni nastup Čarobna priča kluba Infinity, igrokaz OŠ Kaštanjer Škola za snjegoviće, plesni nastup pod nazivom Groznica Božićne večeri studija Sense & Dance, cirkuska animacija Mariniuss Clown Show, Uplešimo u Novu plesača AB Original, te predstava Udruge Birikina Kralj šećerne trilogije i predstava zemlje zabave Prehlađeni pingvin.

Također, u četvrtak 12. prosinca na programu se nalazi niz vrhunskih glazbenih programa posvećenih Adventu; Koncert studenata Muzičke akademije u povodu Sv. Lucije (Središnja knjižica), Advent u Katedrali s Vannom i Brunom Krajcarom (Pulska katedrala) te Koncert profesora Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov (Hotel Histria). Večer na Rocktarati osigurati će DJ Denis Goldin.

Raznovrsni petak započinje u Galeriji C8 izložbom U temeljima grada – iz arheoloških slojeva liburnskoga Zadra, nastavlja Božićnim koncertom Hrvatskog društva glazbenih umjetnika ogranak Pula u Circolu i u pulskoj Zvjezdarnici izložbom slika astronomske tematike i predavanjem o najbrojnijem meteorskom potoku Geminida i njegovom matičnom tijelu Phaetonu, uz opažanje maksimuma aktivnosti meteora sa Zvjezdarnice na Monte Zaru. Puljane će na Rocktarati, u uobičajenom terminu od 20:30,rasplesati legendarna grupa Songkilleers.

Subota ujutro započinje u Čarobnoj šumi komičnom animacijom i centralnim događajem za najmlađe – doček  najočekivanije osobe u prosincu u pratnji motorista IMC Twin Horn. Djed Mraz će potom dijeliti prigodne slatkiše u najveselijoj kućici na Giardinima, a  trajno će se nastaniti u kućici Djeda Mraza sve do Badnjaka. Na Tržnici će posjetitelje zabaviti grupe In Vino Veritas i Side Effects.  U organizaciji Seasplash platforme po prvi će se puta održati natjecanje vozača BMX bicikala u subotu 14. prosinca u 12 u skate parku DC Rojc Pula. Natjecanje će se održati u formatu BMX Jama, a vratolomije vozača BMX bicikala glazbom će popratiti pulski DJ Teddy Lee. Večer u Kotaču će se nastaviti s izvođačima Kali Fad Dub, Filip Motovunski i Algoriddm. U muzejskom galerijskom prostoru Sveta Srca koncert će održati KUD Matko Brajša Rašan s gostima a na Rocktarati će nastupiti legendarni Psihomodo Pop.

U nedjelju će se tradicionalno u 11:00 sati upaliti adventska svijeća, ovoga puta sa Zborom Albanaca, a uz programe u Čarobnoj šumi, uvečer će se odigrati predstava Božićna priča Teatra Naranča.



Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: