Poštovani,

popularni dani dječjeg filma, koji se održavaju u Kinu Valli četvrtu godinu zaredom, a ove godine u sklopu programa Prosinac u Puli – Dicembre in città započinju sutra u 17.30 s kultnim animiranim filmom 'Dumbo'. Film će biti podnaslovljen i čitan kako bi ga i najmanji mogli pratiti. U 19:00 sati slijedi obiteljska avantura 'Zlogonje' u kojoj se dječak i djevojčica, svaki sa svojim unutarnjim preprekama, ujedinjuju da bi raskrinkali vješticu.

Pulica u kaputu trajati će do nedjelje, 23. prosinca. Ukupno će se prikazati 11 naslova koji progovaraju o djeci bliskim temama i koje izuzev zabavnog predznaka, progovaraju i njima važnim problemima; odnosima u obitelji, prijateljstvu, prirodi. Na rasporedu će se u jutarnjim i popodnevnim satima tako pronaći Gordon i Paddy (r. L. Hambäck), 5 rupija (r. P. Panjuani), Karsten i Petra na planinarenju (r. A. Lindtner Næss), Pat i Mat 2: Ponovo u akciji, Wendy 2 – najbolji prijatelji zauvijek (r. H Olderdissen), ZOOks (r. D. Leue , K. Leue), Chuskit (r. P. Ramasubban).

Prikazati će se i tri arhivska filma iz povijesti dječje kinematografije koja imaju kultni status, 'Dumbo' (1941.), 'Dama i skitnica' (1955.) i 'Fantasia' (1940.).

Još je nekoliko mjesta ostalo slobodno za radionicu filmske knjige, za djecu od 7 do 12 godina, a sve informacije je moguće dobiti putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Radionica se ne naplaćuje.

Ulaz na sve projekcije je slobodan, a besplatne ulaznice je moguće preuzeti na blagajni Kina Valli.

Informacije o filmovima i raspored možete pronaći u letku, odnosno na www.kinovalli.net.



Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: