Božićna OPG Groovoteka / Blue sky

Groovoteka2018EVENT1Program pod nazivom „OPG Groovoteka“ koji bi se održao na pulskoj zelenoj tržnici 22.prosinca 2018 predstavlja već održavani(vrlo dobro prihvaćeni) program zahvaljujući suradnji sa Tržnica d.o.o. u ljetnim mjesecima 2018 godine (7.i 8.mjesec) u trajanju od 09h-12h.
Umjetnički opis programa i obrazloženje uključuje maksimalnu otvorenost prema glazbenim žanrovima kao što su Soul, Funk i Disco 60', 70', 80' godina, te novih mogućnosti interakcije s publikom, kao i izvođačke komunikacije. Napominjemo da bi navedena glazba bila reproducirana isključivo s gramofonskih ploča, dok bi gramofoni bili dio povrtnog svijeta, inkorporirani u isti na samoj „bankareli“. Izloženo povrće ne bi se prodavalo, već bi bilo samo dio programa, dok bi glazba bila tako prilagođena da ne ometa rad i razgovor svih koji su u neposrednoj blizini.
Za ovogodišnji Božićni OPG Groovoteka program, u to doba darivanja pripremili bismo široku paletu čokoladnih delicija i slatkih košarica za djecu i odrasle, te debelih čarapa i isprintanih nota koje bismo dijelili. Pripremili bismo i posebne, za tu prigodu, zimske đubote, pulovere i kapice u koje bi bili odjeveni. Ispred nas, bila bi postavljena kutija sa božićnim željama.
Nosioci programa: Matko Banković, Đino Višković i Matija Licul.


ORGANIZATOR
Udruga BukaNoise, Tržnica d.o.o. Pula


Organizatori:
Glavni sponzor:
Sponzori:
Uz potporu:
Medijski pokrovitelji: