291217VIJEST

Nakon mjesec dana zabave, posebnih programa i raznovrsne glazbe, završna 48 sata ove godine Puljanima će priuštiti još prosinačkog veselja od jutarnjih do ranojutarnjih sati.


Dan prije Silvestrova najmlađe će u jutarnjim satima u Čarobnoj šumi zabaviti Mađoničar Stefano, a i na Tržnici će biti živahno; nastupa Vesna Nežić-Ružić & Duo Magnolija, u pozadini će se pripremati fritaja od 2018 jaja, a na 1. katu tržnice svirati će grupa Boom. Seasplash platforma će u Svetim Srcima predstaviti ekipu Team Limitless koji će atraktivnim vratolomijama predstaviti metode parkour i free runninga. Poslijepodne će Baka Mraz pozdraviti ovu godinu a Rocktarata ovogodišnje će izdanje zaokružiti nastupom grupe Čuvari Svirala.

Na Silvestrovo će se Nova godina najprije prizvati jutarnjim plesom studija AB Original u Čarobnoj šumi, potom na Trgu Kralja Tomislava u 11 sati započinje doček u podne za najmlađe prilikom kojeg će se pustiti u zrak 500 balona a zabaviti će ih grupa Gelato Sisters. Uz organizirane večernje dočeke u Shipyard Pubu i Zersotrasse, centralni program na Forumu započinje zagrijavanjem u 21:00 uz DJ Jan Plexyija, a Puljane će u 2018. uvesti Prljavo kazalište. U ponoć je planiran vatromet kojeg tradicionalno daruje Turistička zajednica grada Pule, a do sitnih jutarnjih sati sve će prisutne zabavljati Night Express.

Ni prvog dana Nove godine neće nedostajati glazbe; Vesna Ivanović Ocvirk u Hotel Park Plaza Histria izvesti će novogodišnji concertino "Joy to the World" a u Hotel Puli uvečer će nastupati Pula Jazz Band.

Klizalište će taj dan raditi od 16:00 sat i ostati će otvoreno, svakodnevno od 9 do 22 sata, do kraja školskih praznika - odnosno do 14. siječnja kada će klizanje biti besplatno.


Organizatori:
Uz potporu:
Sponzori:
Medijski pokrovitelji: