zrakVIJEST

Tri su prethodna tjedna dokazala da Puljani itekako znaju uživati u blagdanskim programima, a posljednji tjedan manifestacije Prosinac u Puli – Dicembre in citta' donosi im zgusnuti raspored održavanja brojnih i raznovrsnih programa.


U subotu 23. prosinca u ponudi je čak 15 programa, između kojih, jutarnja padela na Tržnici uz Anelide i grupu Boom, raspjevani Zbor Zaro na Giardinima, večernji koncert Jure Stublića i grupe Film i punk rock koncert u klubu Kotač.

Rocktarata će se održavati svake večeri do Nove godine a Puljane će zabavljati Big Wave band, DJ Rock Cafffea, Zabranjeno pušenje, Justin's Johnson, Urban & 4, Muha, Veco & company te Čuvare svirala.

U nedjelju će zamjenik gradonačelnika, Robert Cvek, upaliti četvrtu adventsku svijeću kod vodoskoka u Ciscuttijevoj, na Božić se programi u Čarobnoj šumi neće održati dok će klizalište započeti s radom od 16:00 sati.

Na Stjepanovo će se održati jutarnje i popodnevne Pričaonice Bake Mraz, i božićni koncert SKD Istra Encijan u veličanstvenom ambijentu crkve Sv. Antona u Puli. Big Band Pula tradicionalno će održati koncert u INK-u uz besplatni ulaz, u srijedu, a u suradnji s Udrugom Sonitus održati će se Visualia Chritmas show koji će se nastaviti i u četvrtak.

Posljednji vikend ove godine biti će u znaku zabave i glazbe a na Silvestrovo je organiziran doček za najmlađe u podne, na Klizalištu uz Gelato Sisters, dok će večernji program na Forumu započeti u 21:00 sa DJ Jan Plexyjem, Prljavim kazalištem i Night Expressom. Večer će zaokružiti i ponoćni vatromet, dar Turističke zajednice grada Pule.


Organizatori:
Uz potporu:
Sponzori:
Medijski pokrovitelji: