docekdjedaVIJEST

Poštovani,

iza Prosinca u Puli je petnaest dinamičnih dana, a slijedi još bogatiji tjedan u kojemu svatko može pronaći nešto za sebe. Događaj koji je svakako dugo očekivan, tradicionalan, i iznimno dobro posjećen, dolazak je Djeda Mraza na Trgu Portarata u pratnji motociklista IMC TWIN HORN, gdje će ga pjesmom pozdraviti djeca iz Čarobne frule a zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci zaželjeti dobrodošlicu u pulskoj rezidenciji.

Program je na rasporedu u subotu 16. prosinca s početkom u 11:30 sati, a radi nesmetane organizacije i sigurnosti posjetitelja, u razdoblju od 10:30 do 13:30 promet će za osobne automobile na potezu ulice Giardini biti onemogućen, izuzev javnom gradskom prijevozu i taksi službi.


Na Tržnici će se održati popularna pulska padela a u Skate parku u Rojcu natjecanje skatera u organizaciji Seasplash platforme. Večer će upotpuniti obilje raznovrsne glazbe, od klasičnog koncerta u Circolu, DJ-a na Danteovom trgu, Božićnog koncerta studia Zaro u INK-u, te Alena Vitasovića i Šajete na Rocktarati.

17. prosinca u 10 sati kod vodoskoka u Ciscuttijevoj upaliti će se treća Adventska svijeća kojemu će prisustvovati gradonačelnik Grada Pule, Boris Miletić, a događaj će pjesmom popratiti Albanska katolička misija. Dan će se nastaviti neobičnim postavljanjem okićenog bora u moru, na Valkanama, u Pattinaggiu će se održati Božićna revija KSRG Gazela.

Slijedi tjedan veselih programa, u ponedjeljak će se predstaviti kalendar DV-SI “Rin Tin Tin” Pula, Savez izviđača Pule donijeti će Betlehemsko svjetlo u 14:00 sati i predati ga gradonačelniku Grada Pule.

Naredne dane obilježiti će velik broj glazbenih događanja, koncert zbora 'Encijan', božićnu produkciju OKUD-a Istra, koncert simfonijskog orkestra i solista opere HNK Ivana pl. Zajca u INK-u, blagdanski koncert Puhačkog orkestra grada Pule, koncert povodom obilježavanja dvadeset i pet godina rada baletnih skupina Društva naša djeca, te koncert duhovne glazbe.

Ni petak neće svojom ponudom zastajati za prethodnim danima, koji će također ujutro ponuditi Jazz program na Tržnici, a uvečer Božićni koncerta Glazbene škole, izložbu Maje Radešić u Galeriji Makina, te Le Monde na Rocktarati.


Organizatori:
Uz potporu:
Sponzori:
Medijski pokrovitelji: